Σας προσκαλούμε να εξερευνήσουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε ξανά την επαφή με το σώμα, τασυναισθήματα και τους άλλους σε ένα ασφαλές πλαίσιο και χώρο.

Στόχος αυτού του βιωματικού εργαστηρίου είναι να επιτρέψουμε στο σώμα να “μιλήσει”, να εμπεριέξει και ναβρεί το δικό του τρόπο να εκφραστεί. Τον τελευταίο καιρό βιώνουμε το φόβο της επαφής, της αγκαλιάς με τουςαγαπημένους ανθρώπους με αποτέλεσμα να συνυπάρχουμε σε μια κοινωνια απο... σώματαμόνα/αποσυνδεδεμένα.

Πώς ειναι άραγε για τον καθένα μας αυτός ο φόβος της επαφής;

Η θλιψη των μοναχικών σωμάτων;

Πώς είναι όταν κρύβεται το στόμα;

Όταν κρύβονται τα χαμόγελα;

Που συσσωρεύεται ο θυμος όταν δεν μας επιτρέπεται να αγκαλιάσουμε;

Που υπάρχει/ αν υπάρχει η χαρά της σύνδεσης;

Πώς αντιδράμε στην απειλή που έρχεται απ’ έξω;

Πως νιώθει το “μέσα” μας;

Ελάτε να βρούμε μαζί τις απαντήσεις μέσα από τον μαγικό κόσμο του σώματος αλλά και τηςσύνδεσης, της επαφής και του μοιράσματος με τους άλλους. Δουλεύοντας με τη μέθοδο της Βιοσύνθεσης θα προσπαθήσουμε να ανοιξουμε έναδίαυλο επικοινωνίας με το σώμα μας και με σεβασμό απέναντι του να επιτρέψουμε ναεκφράσει τον φόβο, τον θυμό, την θλίψη και την χαρά με το μοναδικό τρόπο που εκείνο ξέρει σε ενα ασφαλες ψυχοθεραπευτικό πλαίσιο. Μέσα από την κίνηση, θα συνδεθούμε με τα συναισθήματα μας. Μέσα από τηνπρακτική του διαλογισμού, θα εμβαθύνουμε στην επιγνωση. Μεσα απο το βίωμα, θα ερθουμε σε επαφή με την αλήθεια μας. Θα εξερευνήσουμε τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τον εαυτό μας και τους αλλους.

Γιατι όταν συνδεθούμε με τις ποιότητες του σώματος, συνδεόμαστε με την πηγή τηςζωής.

Συντονιστές του εργαστηρίου θα είναι οι:Νίνα Σκαμνάκη, Ψυχολόγος- Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια και Στράτος Βουγιούκας, Σωματικός Ψυχοθεραπευτής.

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί Σάββατο και Κυριακή 3-4 Σεπτεμβρίου 2022 (10.00-16.00).

Τόπος διεξαγωγής: Eutopia Yoga & Tai Chi Center, Κιουταχείας 25, Μυτιλήνη

Λόγω περιορισμένων θέσεων (10) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι αυτό θα θέλαμε την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 25/8.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944264155, 6977839922